Barca: a szélső az Instagramon közölte, a Liverpoolnál folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 12:52
„Nagyon boldog vagyok, a Liverpoolhoz szerződtem!” – írta ki az Instagramra a 2011 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal az FC Barcelona utánpótlásában futballozó, 16 esztendős nigériai-holland csodatini, Bobby Adekanye.

Bobby Adekanye Nigériában született, majd négyéves korában szüleivel Hollandiába költözött, ahol az állampolgárságot is megkapta. A szélső futballkarrierjét az Ajax utánpótlásában kezdte, a Barcelona 2011-ben csapott le rá, majd a legutóbbi idényben kölcsönadta a PSV-nek. Bobby Adekanye Nigériában született, majd négyéves korában szüleivel Hollandiába költözött, ahol az állampolgárságot is megkapta. A szélső futballkarrierjét az Ajax utánpótlásában kezdte, a Barcelona 2011-ben csapott le rá, majd a legutóbbi idényben kölcsönadta a PSV-nek.

A fiatal játékos most az Instagram-oldalán jelentette be, hogy a Liverpoolnál folytatja – sajtóhírek szerint első idényét a „vörösök” U18-as csapatában kezdi meg.

Érdekesség, hogy a holland U16-os csapatban nyolcszor pályára lépő csodatini egyike annak a hét Barcelona-játékosnak, aki miatt eltiltották az átigazolásoktól a katalánokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik