Barca: „A klub kiakadt. Ezeknek mentális hasmenésük van…”

Vágólapra másolva!
2015.10.20. 16:46
Neymar édesapja finoman szólva nehezményezte fia korábbi együttese, a Santos kijelentését.

Mint beszámoltunk róla, a brazil klub vezetői féléves eltiltást kérnek a FIFA-tól Neymarra, mert úgy vélik, nem kapták meg érte a megfelelő ellenértéket, amikor a brazil labdarúgó jelenlegi klubjához, az FC Barcelonához igazolt át. A nemzetközi szövetség vizsgálódik. a brazil klub vezetői féléves eltiltást kérnek a FIFA-tól Neymarra, mert úgy vélik, nem kapták meg érte a megfelelő ellenértéket, amikor a brazil labdarúgó jelenlegi klubjához, az FC Barcelonához igazolt át. A nemzetközi szövetség vizsgálódik.

„Az FC Barcelonánál értetlenül állnak a történtek előtt, kibuktak, amit meg is értek. A klub hülyén viselkedett, mintha a vezetőségnek mentális hasmenése lenne… Két év alatt egyszer sem jutott eszükbe, hogy probléma lenne, most viszont hirtelen mindent megkérdőjelezne” – fogalmazta meg a katalán Sportnak szemléletes kritikáját a Santosszal kapcsolatban Neymar édesapja, Neymar da Silva Santos.

„Ha nem lenne elég gondunk, most arról cikkez mindenki, hogy Neymar a Manchester Unitedhoz ment volna. Elmondom, hogy zajlott a történet. Az MU vezetősége az átigazolási időszakban felhívta a Barcát, és a fiamról érdeklődött. A katalánok közölték, hogy nem eladó. Ennyi. Ide akart jönni, és boldogabb, mint valaha” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik