Barca: a brazil védő nyolc hétre kidőlt, Neymarék visszatérnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.30. 08:48
Combizomsérülése miatt két hónapos kényszerpihenő vár Douglasra, a Barcelona labdarúgócsapatának brazil jobbhátvédjére.

A 24 éves játékos a Chelsea elleni felkészülési mérkőzés (2–2) elején sérült meg, és nem is tudta folytatni a játékot. A mérkőzést követő orvosi vizsgálatokon kiderült, Douglas combhajlítóizom-sérülést szenvedett, melynek következtében körülbelül nyolc hétig nem léphet pályára.Chelsea elleni felkészülési mérkőzés (2–2) elején sérült meg, és nem is tudta folytatni a játékot. A mérkőzést követő orvosi vizsgálatokon kiderült, Douglas combhajlítóizom-sérülést szenvedett, melynek következtében körülbelül nyolc hétig nem léphet pályára.

Mivel a Sevillától szerződtetett Aleix Vidal a nemzetközi szövetség büntetése miatt januárig nem léphet pályára, az elkövetkező időszakban az alapesetben támadó középpályásként bevethető Sergi Roberto lehet Dani Alves első számú helyettese jobbhátvéd poszton.

A Barcelonához kapcsolódó hír, hogy a Copa Américán részt vevő játékosok közül Alves és Neymar csütörtökön megkezdi a felkészülést, de egyelőre egyéni edzésmunkát végeznek, miután társaik szabadnapot kaptak.

Javier Mascherano és Lionel Messi lerövidítette a szabadságát, így július 30-án ők is megjelentek a Barcelona edzőközpontjában, míg Claudio Bravo várhatóan augusztus 3-án csatlakozik a csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik