Barca: a 34 millió eurós török nagy pillanatai Atlético-mezben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 15:58
Mint arról beszámoltunk, az FC Barcelona hivatalos csatornáin jelentette be, hogy szerződtette Arda Turant az Atlético Madridtól. A török játékos rendkívül tartalmas négy évet töltött el a spanyol fővárosban. Ez alkalomból összeszedtünk öt érdekességet róla.

1. „Az Atlético eléri a Barcelona és a Real Madrid szintjét”1. „Az Atlético eléri a Barcelona és a Real Madrid szintjét”

Ezt jelentette ki 2011-ben. Ebben az esztendőben szerződött az Atlético Madridhoz a Galatasaraytól. A bemutatásán nyilatkozott így, de többen megmosolyogták, hogy „persze, a szokásos protokollmondatok”. Az idő azonban Turant igazolta. Bajnokságot nyert az Atléticóval, Bajnokok Ligája-döntőbe jutott, Király-kupát és spanyol Szuperkupát is nyert, de szintén begyűjtött egy Európa-liga-győzelmet, és az európai Szuperkupát is elhódította csapatával az eddigi négy év alatt. Ez bizony a legnagyobbak szintje...

2. Amikor Arda dühössé válik

Az Atlético Madrid–Barcelona Király-kupa-mérkőzésen Arda Turan nagyon felhúzta magát a játékvezető egyik döntésén.

3. Nincs híján a technikai tudásnak

Látványos cselsorozat egy Málaga elleni mérkőzésen.

Ugyanez közelebbről még lenyűgözőbben hat.

Egy Barcelona elleni rangadón így csapta be Piquét.

4. Lazaság

Nézzék meg, milyen elegánsan váltotta gólra az alábbi helyzetét a Getafe ellen!

5. A szurkolók

Hogy milyen volt a viszonya az Atleti-szurkolókkal? Nos, azon a napon, amikor eldőlt, hogy elhagyja a klubot, Turan feltöltött egy videót a Facebook-oldalára. Íme!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik