Atlético: Simeonét 8 meccsre eltiltották a „legyintésért”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.25. 17:19
null
A szövetség nem kegyelmezett (Fotó: Reuters)
Diego Simeonét, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának argentin vezetőedzőjét nyolc meccsre eltiltotta a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) fegyelmi bizottsága a Real Madrid elleni Spanyol Szuperkupa-meccsen történtekért.

Mint ismert, Simeone a blancók elleni második Szuperkupa-meccs 26. percében elvesztette a türelmét, és a negyedik játékvezetőn kérte számon, hogy a bíró miért nem engedte hamarabb vissza az ápolás után Juanfrant. A reklamálásért a vezetőedzőt a lelátóra küldték.

„Ha valaki hibázik, azért fizetnie kell, elismerem a bűnömet. Felesleges újra és újra kielemezni a helyzetet, itt már nem lehet tenni semmit. Az azért mindenképpen érdekes, hogy az előző szezonban az öt lapból, amit kiosztottak nekem, kettőt a Real Madrid ellen, kettőt pedig a Barcelona ellen kaptam. Mindig ellenük, fura..." – mondta korábban az argentin mester a Marcának.



A szövetség döntésének értelmében így tehát a „matracosok” következő nyolc találkozóját csak a lelátóról figyelheti Simeone, valamint be kell fizetnie a RFEF számlájára 4805 euró bírságot.

Az argentinnak tíz napja van a fellebbezés benyújtására, de ha jelentősen csökkentik is a büntetést, szinte biztos, hogy a piros-fehérek mestere nem lehet ott a Real Madrid elleni bajnokin szeptember 13-án.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik