Atlético: Simeone elvinné az Arsenal elöl a francia támadót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.26. 16:59
Sajtóhírek szerint az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone a Real Sociedad francia válogatott támadójával, Antoine Griezmann-nal erősítene.

A goal.com értesülései szerint a 23 éves Griezmann szerződtetéséről már egy hónappal ezelőtt tárgyalásokat kezdett az Atlétcio Madrid a Real Sociedaddal.

A legutóbbi spanyol bajnoki idény egyik nagy felfedettjének tartott, a brazíliai világbajnokságon is játszó francia Griezmann kivásárlási ára 30 millió euró, de valószínűleg már alacsonyabb összegért is elengednék, a hírek szerint az Atlético 25 milliót fizethet érte.

A támadót 2016-ig köti szerződés a klubjához, de jó eséllyel távozni fog, az Atlético mellett ugyanis az Arsenal, a Tottenham és a Monaco is érdeklődik iránta, a tavasszal pedig még a PSG-vel is hírbe hozták.

Az Atlético a támadósorba ezen a nyáron már szerződtette a Bayern Münchentől a horvát Mario Mandzukicot, és Griezmann mellett a kiszemeltek között szerepel a Manchester United mexikói csatára, Javier Hernández is. Ugyanakkor Diego Costa távozott – a Chelsea-be igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik