Atlético Madrid: Joao Félix térdsérülést szenvedett

Vágólapra másolva!
2020.05.25. 19:48
null
Joao Félix megsérült, de valószínűleg egyetlen meccset sem kell kihagynia (Fotó: AFP)
Térdsérülést szenvedett a hétfői edzésen Joao Félix, az Atlético Madrid portugál labdarúgója.

 

A klub honlapján közölte: a sérülést kórházi vizsgálatok is igazolták, így a válogatott támadóra kezelések várnak.

A Marca spanyol sportlap honlapja szerint Joao Félix körülbelül három hétre esik ki a közös munkából, majd utaltak rá, hogy emiatt nem kell mérkőzést kihagynia.

A tavaly nyáron 126 millió euróért megvásárolt játékossal kapcsolatban hozzátették: érkezése óta már kétszer volt sérült, amelyek miatt összesen három Bajnokok Ligája-mérkőzésen és hét bajnoki találkozón nem léphetett pályára. Joao Félix a szezonban 28 összecsapáson hatszor volt eredményes.

Spanyolországban a bajnoki küzdelmeket március 12-én állították le, jelenleg az élvonalbeli csapatok már kis csoportos edzéseket végezhetnek. Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök szombaton jelentette be, hogy júniusban indulhat újra az élet a La Ligában. Bár a kezdésnek egyelőre még nincs pontos időpontja, a tervek szerint a héten bejelentik az első négy forduló programját. A bajnokságban 11 forduló van hátra a befejezésig, az Atlético 45 ponttal a hatodik helyen áll a La Liga tabelláján.

A spanyol együttes a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében búcsúztatta az előző idényben győztes Liverpoolt, és várja az egyelőre bizonytalan, de az európai szövetség (UEFA) által is nagyon remélt folytatást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik