Atlético: Falcao 60 millió euróért a Monacóé lesz - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.10. 11:24
A spanyol La Sexta tv-csatorna értesülései szerint az Atlético Madrid csatára, Radamel Falcao megegyezett a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Monacóval, és nyártól a hercegség csapatát erősíti.

A hírek szerint a Monaco tulajdonosa, Dmitrij Ribolovljev európai élcsapatot szeretne csinálni a jelenleg a másodosztályban szereplő klubból, így jelentős igazolásokat tervez a nyárra.

Az első szerzeménye a spanyolok szerint Radamel Falcao lesz, akiért az orosz milliárdos hajlandó kifizetni a kolumbiai támadó szerződésében szereplő 60 millió eurós kivásárlási árat. A játékos ennek értelmében nyáron csatlakozhat új csapatához, ahol évi keresete elérheti a tízmillió eurót is.

A Monacónak nem ez lenne az első sztárigazolása. A francia csapat hatalmas előnyben van versenytársaival szemben, hiszen mivel nem Franciaországban van a klub székhelye, ezért a francia adózási törvények nem érvényesek a klubra, így tehát a külföldi játékosaiknak nem kell adót fizetniük.

A Monaco jelenleg öt ponttal vezeti a francia másodosztályú bajnokságot, és akár már a hétvégén bebiztosíthatja feljutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik