Atlético: Griezmann meghosszabbította szerződését – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.13. 13:26
null
Griezmann marad az Atlético Madridban (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid bejelentette, Antoine Griezmann 2022-ig meghosszabbította megállapodását.

A 26 esztendős, Európa-bajnoki ezüstérmes francia támadó szerződése a 2020–2021-es szezon végén járt volna le, azaz egy évvel hosszabbított.

A 2016-os Aranylabda-szavazáson harmadik helyen végző futballista a klub honlapjának azt mondta, elnézést kér mindenkitől, aki esetleg félreértette a közelmúltban tett kijelentéseit jövőjével kapcsolatban. Mint ismert, Griezmannt korábban többször szóba hozták a Manchester Uniteddal, s nem mondhatni, hogy a csatár tagadta volna a pletykákat.

Sajtóhírek szerint a 43-szoros francia válogatott támadó kivásárlási ára nem változott: százmillió euróért vihető a madridiak ásza.

Griezmann 2014-ben a Real Sociedadtól igazolt át az Atlético Madridhoz, melynek színeiben 160 tétmérkőzésen 83-szor volt eredményes.

A „matracosok” számára jó hír, hogy a jelek szerint Griezmann a maradás mellett döntött, hiszen az Atlético a 2017-es nyári átigazolási időszakban nem regisztrálhat új játékosokat a FIFA szankciója miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik