Atlético: Griezmann 2022-ig hosszabbított – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.06.12. 20:18
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a spanyol élvonalbeli bajnokságban szereplő Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann egy évvel hosszabbította meg 2021-ben lejáró szerződését.

Bár hivatalos bejelentés még nem történt, a spanyol sportoldalak egyöntetűen állítják: a francia aláírt 2022-ig.a francia aláírt 2022-ig.

Griezmann iránt több topklub is érdeklődött, az angol élvonalban szereplő Manchester United tűnt közülük a legkomolyabbnak. A szezon végén még hajlott is a váltásra, hiszen azt nyilatkozta: készen áll arra, hogy más csapatban is kipróbálja magát.

Közben azonban kiderült: az Atlético a CAS által jóváhagyott FIFA-szankció értelmében januárig csak belülről pótolhatná a franciát.

Csapás lenne a klubnak, ha most távoznék. Beszéltünk a klubbal, és arra jutottunk, hogy majd jövőre tárgyalunk” – fogalmazott a támadó néhány nappal később a Telefootnak, és úgy tűnik, nem a levegőbe beszélt.

Griezmann harmadszor hosszabbít szerződést a madridi klubbal: 2014-ben érkezett, majd 2015-ben és 2016-ban is új kontraktust írt alá. Az AS úgy tudja, hogy hűségét a klub igen jelentős fizetésemeléssel honorálta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik