Atlético: feljelentést tesznek a FIFA-nál a Barca ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.19. 15:43
null
Griezmann átigazolási ügye a jövő nyár egyik slágertémája lehet (Fotó: AFP)
Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint az Atlético Madrid feljelentést tesz a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA), mert az FC Barcelona az engedélye nélkül lépett kapcsolatba a francia válogatott támadóval, Antoine Griezmann-nal.

 

A katalánok a nyári átigazolási időszakban szeretnék megvásárolni Griezmannt, akit szerződése 2022-ig az Atléticóhoz köt. A Mundo Deportivo arról számolt be, hogy Josep Maria Bartomeu, az FC Barcelona elnöke már találkozott is a futballista képviselőivel.

„Ha az újságok ezt írják, akkor ez az igazság. Elképzelhető, hogy tettünk lépéseket Griezmann felé és közelebb kerültünk a megszerzéséhez – reagált némi gúnnyal Guillermo Amor, a Barca sportkapcsolatokért felelős igazgatója. – A klubnál megszokott formulák szerint zajlik a munka. A labdarúgás világában elkerülhetetlen, hogy az emberek beszéljenek a játékosokról.”

Amor tehát nem tagadta, hogy a katalánok már megkörnyékezték Griezmannt, ami az Atlético vezetőinek nyilvánvalóan nem nyerte el a tetszését. Így aztán hiába ápol egymással jó kapcsolatot Bartomeu és Miguel Ángel Gil Marín, a madridi egyesület vezérigazgatója, a fővárosiak a hétfői igazgatósági ülésen a feljelentés mellett döntöttek.

A Barcelona nem először kerülhet bajba hasonló ügyben, néhány héttel ezelőtt ugyanis a Libertadores-kupa-győztes Gremio vezetősége kifogásolta, hogy a spanyolok tárgyalásokat folytatnak Arthurral, a csapat 21 esztendős középpályásával, akiért állítólag 50 millió eurót sem sajnálnának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik