Atlético: elengedik Griezmannt, de csak egy feltétellel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.29. 13:22
null
Antoine Griezmannt csak akkor engedi el az Atlético Madrid, ha világklasszis csatárral tudja pótolni (Fotó: Reuters)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone elárulta, hogy egy feltétel teljesülése esetén hajlandó elengedni egyik legjobbját, Antoine Griezmannt.

 

A francia középpályás iránt a Chelsea és a Manchester United is élénken érdeklődik, mind a két együttes kész mélyen a zsebébe nyúlni, hogy megvásárolja a francia támadót.

A spanyol Fichajes értesülései szerint Diego Simeone elengedi Griezmannt a klubtól, amennyiben a nyáron talál egy megfelelő helyettest, pontosabban egy világklasszis csatárt, aki képes pótolni a 25 esztendős játékost.

Griezmann szerződése 2020-ig szól az Atlético Madridnál, és bár a jövője bizonytalannak tűnik, a játékos kijelentette, boldog a spanyol fővárosban.

„Jelenleg minden figyelmemet az köti le, hogy minél messzebb jussunk a Bajnokok Ligájában, illetve megnyerjük a válogatottal a nyári Európa-bajnokságot. Most csak erre koncentrálok, nem áll érdekemben elhagyni az Atléticót” – mondta a francia válogatott futballista.

Az Atlético Madrid a második helyen áll a spanyol bajnokságban, hátránya kilenc pont a Barcelona mögött, amellyel a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében is összecsap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik