Atlético: a csatár a Real-játékosnál járt, külön kell edzenie

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.10. 10:32
null
Ivan Saponjics egyedül edz (Fotó: AFP)
Elővigyázatosságból nem edzhet együtt társaival Ivan Saponjics, a spanyol élvonalbeli Atlético Madrid szerb labdarúgója, aki a legutóbbi hétvégén honfitársánál, a Real Madridban szereplő Luka Jovicsnál járt kerti sütögetésen – számolt be róla a Marca.

 

Három Madridban élő szerb labdarúgó tartott összejövetelt a sérülésből lábadozó Luka Jovics otthonában. Ivan Saponjics mellett a getafés Nemanja Makszimovics is részt vett a kerti bulin.

A Marca úgy tudja, az Atlético hétfőn koronavírustesztet rendelt el Saponjicsnál, s elővigyázatosságból egyéni edzésmunkára küldte a 22 esztendős támadót – igaz, Saponjics nem sértett szabályt. Ha a szerb játékos tesztje negatív lesz, együtt edzhet csapattársaival.

Mint ismert, a La Liga június 11-én folytatódik a járvány miatti kényszerszünetet követően. Az Atlético Madrid vasárnap 14 órától az Athletic Bilbao vendége lesz.

Saponjics 2019 nyarán a Benficától szerződött a madridiakhoz, ám eddig csupán két tétmérkőzésen kapott lehetőséget Diego Simeone vezetőedzőtől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik