Abidal elhagyhatta a kórházat, négy hét múlva edzhet

Vágólapra másolva!
2011.03.24. 17:46
null
Többen a mezükön üzentek Abidalnak, természetesen nem maradhattak ki a csapattársak sem<br />(Fotó: Action Images)
Címkék
Egy héttel májműtétje után elhagyhatta a kórházat Éric Abidal, a Barcelona labdarúgócsapatának francia légiósa. A védő előre láthatólag négy hét múlva óvatosan már az edzéseket is elkezdheti, amennyiben továbbra is hasonlóképpen reagál a szervezete.

Abidalnál múlt hét kedden diagnosztizálták a májdaganatot, két nappal később már megoperálták. Miután a műtét során, valamint az azt követő napokban sem adódott komplikáció, a francia védő csütörtöktől otthon gyógyulhat.

SZAVAZÁS

Ön szerint a Real Madrid befoghatja még a címvédő Barcelonát?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Időközben nyilatkozott David Venditelli, a labdarúgó menedzsere, aki elárulta, hogy védence szerződéshosszabbítása a történtek miatt másodrangú dologgá vált. Abidalnak 2012 nyarán jár le a kontraktusa a Barcelonánál, de a háttérben már történtek egyeztetések a közös folytatásról. Egészen a műtétig.

A Barcelona vezetői, a játékos és a menedzser azon az állásponton van: egyelőre az egészség a legfontosabb, minden más csak utána következik. Andoni Zubizarreta a Barcelona sportigazgatója mindenesetre biztosította a menedzsert, hogy számítanak Abidalra.

Abidal jól érzi magát a klubnál, megértette a vezetők döntését és jelen helyzetében annak is örül, hogy majd valamikor visszatérhetnek szerződése meghosszabbításra, futott egy szép nagy ívű tiszteletkört a menedzser.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik