Real: Ödegaardot marasztalják, Zidane tovább edzheti

Vágólapra másolva!
2015.08.07. 14:03
A Real Madrid labdarúgócsapata szeretné, ha Martin Ödegaard továbbra is a harmadosztályú Castillával készülne Zinedine Zidane irányítása alatt. Ugyanakkor könnyen előfordulhat, hogy a 16 éves norvég tehetség kölcsönszerződéssel elhagyja a spanyol fővárost.

Az As szerint a Real Madrid türelemre intette Ödegaardot, és kérte, hogy maradjon még egy évadot a klubbal, ne menjen el kölcsönbe. A Getafe hivatalosan is ajánlatot tett érte. A királyiak azzal próbálják meggyőzni, hogy továbbra is edzhet az első csapattal, sőt, néha játszhat is, például néhány Király-kupa-mérkőzésen.

A helyzetet bonyolítja, hogy Ödegaard apja, Hans-Erik a fia számára nem tartja megfelelő helynek a spanyol harmadosztályt a fejlődéshez.A Getafe hivatalosan is ajánlatot tett érte. A királyiak azzal próbálják meggyőzni, hogy továbbra is edzhet az első csapattal, sőt, néha játszhat is, például néhány Király-kupa-mérkőzésen.

A helyzetet bonyolítja, hogy Ödegaard apja, Hans-Erik a fia számára nem tartja megfelelő helynek a spanyol harmadosztályt a fejlődéshez.

Vasárnap a Real Madrid éppen Norvégiába, a Valerengához utazik, de kérdés, hogy Ödegaardot is elviszi-e magával Rafa Benítez vezetőedző.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik