Röplabda: show-műsor és selfie-verseny a kupadöntőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 13:04
null
A döntőbe jutó Teva Gödöllő három válogatott játékosának, Csengeri Petrának, Széles Petrának és Szakmáry Grétának a selfie-je (Fotó: hunvolley.hu)
Február 14-én és 15-én rendezik majd Budapesten, a Fáy utcai sportcsarnokban a röplabdázók idei Magyar Kupa-döntőjét. Ez alkalomból a Magyar Röplabdaszövetség igazi show-műsort szervez majd mindkét napra, bemutatókkal, közönségjátékkal és neves fellépőkkel.

 

Már csak egy kérdőjel maradt a röplabdázók idei Magyar Kupa-döntőjére, mégpedig hogy a Fino Kaposvár vagy a Dág jut-e be a fináléba. Erre az előbbinek van nagyobb esélye, hiszen az elődöntő első mérkőzésén 3:1-re tudott nyerni a Dág otthonában, így valószínűleg a férfiaknál is megismétlődik az elmúlt három év fináléja a címvédő Gorter Kecskemét és a kaposváriak között, míg a bronzéremért a MAFC-BME meccselhet ez esetben a Dággal, február 15-én, vasárnap.


A hölgyeknél a Teva Gödöllő és a Vasas-Óbuda mérkőzik majd meg egymással, ahogyan az előző két évben is, a harmadik helyért pedig az Aluprof-TF-Budapest és az UTE csap majd össze február 14-én, szombaton. A bronzmeccsek 15 órakor, a döntők pedig – amelyeket a Duna World televízió élőben közvetít – 18 órakor kezdődnek mindkét nap.

A szervezők igazi show-műsort terveznek körítésként az esemény mindkét napjára, neves fellépőkkel, így szombaton Vastag Tamás, vasárnap Dér Heni ad majd koncertet a döntő előtt, a hangulatfelelős pedig a népszerű rádiós műsorvezető, Fittikém lesz. Emellett több közönségjátékra és ülőröplabda-bemutatóra is sor kerül, sőt vasárnap a férfi éremcsatározások előtt rendezik meg az ülőröplabda Magyar Kupa-döntőt is. Az eseményre már kaphatóak a jegyek, amiről bővebb információt a Magyar Röplabdaszövetség honlapján olvashatnak.

Az eseménnyel kapcsolatban a szövetség a Facebook-oldalán selfie-versenyt is hirdetett, amelyben a legkreatívabb, legviccesebb röplabdás selfie-t keresik. A versenyre bárki nevezhet, aki küld a hunvolley.mrsz@gmail.com email címre egy röplabdával kapcsolatos selfie-t, amelyet feltöltenek a szövetség Facebook-oldalára, s a legtöbb like-ot kapó selfie elkészítője két VIP-jegyhez jut a február 14-15-i Magyar Kupa-döntőre, de a dobogósok is értékes jutalomban részesülnek.

A versenybe beszállt többek között a női döntős Teva Gödöllő három válogatott játékosa, Csengeri Petra, a csapatkapitány Széles Petra és Szakmáry Gréta is, az ő pályamunkájukat tekinthetik meg cikkünkben. Aki kilátogat a szombati női fináléra, többek között velük is találkozhat, nekik is drukkolhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik