nemzetisport.hu 2020.01.15 16:28 Frissítve: 2020.01.15 16:58

Röplabda: neves játékosokkal komoly terveket dédelget a KSE

Támogatói szerződést kötött egymással a KSE Röplabda Kft. és a Penta Általános Építőipari Kft. képviseletében Barnucz Tibor klubelnök és Pánczél Ottó Péter ügyvezető igazgató. Ennek értelmében a Penta lesz a névadó szponzora a klubnak, amely a továbbiakban Penta-KSE néven szerepel a strandröplabdaversenyeken.

A 2019-es dunaújvárosi strandröplabda ob-forduló ezüstérmesei (Dénesi Brigitta és Tóth Eszter), bronzérmesei (Katona Janka és Sákovics Virág), valamint negyedik helyezettjei (Czene Adrienn és Hackl Szilvia) is a Penta-KSE-t erősítik a következő idényben

 

A cég és az eddig elsősorban az utánpótlás-nevelésre koncentráló strandröplabda-egyesület már az előző nyár során is remek kapcsolatot ápolt egymással, aminek köszönhetően a Penta gödöllői pályáján rendezték meg tornájukat, versenyzőik pedig ott készülhettek a nyári versenyekre és az országos bajnokság döntőjére, amelyen egy bronzéremmel, egy negyedik és egy ötödik helyezéssel zártak.

A szerződés 2020. január 1-től egyéves időtartamra szól, de a felek hosszú távú együttműködésben gondolkodnak, aminek bizonyítéka, hogy a Penta tervezi a gödöllői Penta Beach Aréna pályáinak befedését is (jelenleg mindössze két működő fedett strandröplabdapálya van Magyarországon, mindkettő Budán).

A szerződés megkötésével egy időben bővül a klub felnőtt játékosainak névsora is. A tavalyi csepeli ob-fordulón ezüstérmet szerző Hackl Szilvia már ezt megelőzően is a KSE-t erősítette, januártól pedig ugyancsak a klub versenyzője lesz a vele második Czene Adrienn, a hóröplabda magyar bajnok és Eb-résztvevő Győri Panni, a korábbi ob-ezüstérmes Tóth Eszter, az ob-bronzérmes Dénesi Brigitta és Dénesi Dalma, a tavalyi ob-döntőben negyedik Gubicza Laura, a több ob-fordulón is bronzéremig jutó Katona Janka és Sákovics Virág, az ugyancsak ob-fordulókon ezüstérmes Kovács Eszter, a teremválogatottal 2015-ben Európa-liga-győztes, tavaly óta csak strandröplabdázó Szabó Adrienn, és az egyetemi ob-ezüstérmes Bálint Melinda.

Igencsak veretes névsor, a szakemberek szerint ők lehetnek a legnagyobb ellenfelei a legutóbbi két országos bajnokságot megnyerő Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra párosnak. Emellett férfivonalon is lesz versenyzője a Penta-KSE-nek a legutóbbi két évben ob-döntős Kovács Boldizsár és Pető Levente személyében.

2020.05.03 17:49:15

Röplabda MTI

A 44 éves brazil kiválóság visszavonulásáról a brazil és az olasz média számolt be vasárnap.

2020.03.01 23:35:11

Röplabda SZABÓ GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A 2001-es arcok továbbra is itt vannak a fedélzeten.

2020.02.15 22:43:21

Röplabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Szakítsunk a régi megrögzöttséggel, hogy ekkor megyünk ki a konyhába sörért vagy kávéért. Arra ott a meccs!

2019.12.27 10:03:48

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

A sikerkapitány továbbra is aktív. A 91 éves edzőlegendával a Prima Primissima díj apropóján beszélgettünk.

2019.11.18 18:01:32

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

A Vasas Óbuda edzője a tudása és a csapata mellett annyi babonában bízik, mint Rafael Nadal.