Női röplabda: távozik a Békéscsaba vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.11. 10:27
null
Paul Bogdan eligazítást tart egy tavaszi mérkőzés közben (Fotó: Tumbász Hédi)
Távozik a Békéscsaba női röplabdacsapatának vezetőedzője, Paul Bogdan – jelentette be az NB I-ben legutóbb bronzérmet szerző klub a hivatalos honlapján.

 

A legutóbbi idény közben, télen igazolt Paul Bogdan irányításával a klubtörténet egyik legnagyobb sikerét érte el a csapat azzal, hogy bejutott a legjobb négy közé a CEV-kupában.

A december végén Temesvárról érkező szakember felesége novemberre várja első gyermeküket, a család visszaköltözik Romániába, ahol Bogdan egy élvonalbeli klubnál folytatja edzői pályafutását – teszi hozzá a klubhonlap.

„Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segítette a munkánkat – idézik Bogdant. – Nem volt könnyű periódus, igyekeztünk a lehető legtöbbet megtenni annak ellenére, hogy rengeteg nehézség hátráltatott bennünket. Felemás érzéseim vannak a szereplésünk kapcsán, hiszen voltak fantasztikus sikerek és gyönyörű pillanatok, miként fájó kudarcok is. Összességében nagyon tanulságos időszak volt. Nagyszerű klubot és embereket ismertem meg Békéscsabán, barátságok szövődtek, erősödtek ez idő alatt. További sok sikert kívánok a folytatáshoz! Hajrá BRSE!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik