Bikiniben (is) pózoltak az Eb-re kijutó röpislányok

Vágólapra másolva!
2014.06.04. 20:07
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('ropis_lanyok')">A fotózásról készült képgalériánkat ide kattintva tekinthetik meg!</a>
Bár csak hétfőn tértek haza Izraelből az Európa-bajnoki selejtezőben csoportját megnyerő, így 1987 után újra az Eb-szereplés jogát kivívó magyar női röplabda-válogatott tagjai, kedden máris közös fotózáson vettek részt, Láng Péter fotóművész stúdiójában. A lányok mezben, utcai ruhában és bikiniben is pózoltak...

 

Bár utóbbitól egy kicsit ódzkodtak a játékosok, de a jótékony cél érdekében bevállalták. Ugyanis ezekből a képekből autogramkártyákat és naptárt készítenek, amelyek bevételét hátrányos helyzetű gyermekek röplabdázására fordítja a szövetség. Ezért aztán, ha magukat a fényképeket nem is, a fotózásról készült werkképeket megtekinthetik galériánkban.

Szombathelyi Szandra, Vacsi Evelin, Tálas Zsuzsanna
 és Pallag Ágnes a fotózásra várva
Szombathelyi Szandra, Vacsi Evelin, Tálas Zsuzsanna és Pallag Ágnes a fotózásra várva
A szövetség igyekszik meglovagolni a válogatott mostani sikerét a sportág népszerűsítése érdekében: az első selejtezőtorna megnyerése után a Facebook-oldalukra feltett, a női válogatottról készült videót például már több mint hetvenezren nézték meg, s a mostani siker után egy újabb film is készül a lányokról, többek között ehhez is készültek a képek.


A csapat tiszteletére csütörtökön nagyszabású sajtótájékoztatót és fogadást tartanak, amelyen ott lesz a kijutást kiharcoló tizenkét röplabdázó, azaz Dobi Edina, Horváth Dóra, Kötél Zsanett, Lévai Vivien, Liliom Rita, Pallag Ágnes, Sándor Renáta, Szakmáry Gréta, Széles Petra, Szombathelyi Szandra, Tálas Zsuzsanna és Vacsi Evelin. A sajtó képviselői mellett a sportág támogatói és a legfelsőbb magyar sportvezetés is meghívást kapott az eseményre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik