Rio 2016: Hosszú anyukája és Tusup szülei elvesztek a városban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.17. 07:19
Hosszú Katinka a Nemzeti Sport szerdai számában hosszabb interjút adott, melyben beszélt a versenyei óta eltelt napokról is és egy kalandos történetet is megosztott.

„Amikor lement a 200 hát, befejeztem a versenyzést, a következő napot pedig a családnak szenteltük – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Hosszú Katinka. – Sikerült feltöltődni, kalandos egy nap volt: elmentünk a Krisztus-szoborhoz, ami csodálatos volt, csak hát reggel hétkor kellett indulni hozzá..."

„Utána sétáltunk a Copacabanán, aztán a szüleimnek, Shane (Shane Tusup, Katinka férje és edzője – a szerk.) szüleinek meg a testvéreimnek megmutattuk az olimpiai falut. Aztán Shane szülei, anyukám, meg az öcsém elvesztek” – mesélte a háromszoros olimpiai bajnok, a riói körülményeket ismerve meglehetősen ijesztőnek tetsző történetet.

„Apukám meg a bátyám már rég hazasétáltak, a többiek meg két órával később még nem voltak sehol sem – nagyon megijedtünk. Aztán kiderült, hogy eltévedt velük a taxis, és már azt sem tudták, a város melyik sarkában járnak, de végül előkerültek. Kicsit izgalmasabb kaland volt a kelleténél... De legalább együtt voltunk végre. Amíg be nem fejeződtek a versenyek, egyszer tudtam két puszit váltani anyukámmal, ez volt minden” – emlékezett vissza Hosszú.

A TELJES INTERJÚT, MELYBEN HOSSZÚ BŐVEBBEN IS BESZÉL A VERSENYEIRŐL, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik