Rio 2016: Demeter Bence remekelt a bónuszvívásban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.20. 19:49
A férfi öttusázóknál Demeter Bence remekelt, három pontot is szerzett a bónuszvívásban. Marosi Ádám pont nélkül zárta a számot, miután ír riválisa egyből legyőzte.

Marosi Ádám a tizenkettedikként lépett pástra, ellenfele az ír Arthur Lanigan-O'Keeffe volt. Ádám az első másodpercekben védekezett, majd átvette az irányítást. Kétszer is támadott, ám az ír mindkétszer szépen védett – Marosi balszerencséjére a második hárításnál visszabökött Lanigan-O'Keeffe, és eltalálta, megcsinálta a tust.Marosi Ádám a tizenkettedikként lépett pástra, ellenfele az ír Arthur Lanigan-O'Keeffe volt. Ádám az első másodpercekben védekezett, majd átvette az irányítást. Kétszer is támadott, ám az ír mindkétszer szépen védett – Marosi balszerencséjére a második hárításnál visszabökött Lanigan-O'Keeffe, és eltalálta, megcsinálta a tust.

Marosi így bónuszpont nélkül zárta a számot, összesítésben pedig a 24.

Demeter Bence a bolgár Dimitar Krasztanovval kezdett, és nyert is. A kínai Kuo Csien-li valósággal nekiesett Bencének, ám a magyar óriási hárítás végén bevitte a tust, amivel megszerezte második pontját is.

Harmadikként a guatemalai Charles Fernández következett, Demeter őt is gyorsan elintézte. A végállomást a cseh Jan Kuf jelentette, aki az asszó végén rendkívül pimasz szúrással megszerezte a pontot jelentő tust.

Demeter három tust nyert meg, és a lovaglás előtt 546 ponttal a 12. helyen áll.

A lovaglás 20.30-kor kezdődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik