Női kézi: Grooték kiütötték Montenegrót, tornát nyertek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.23. 11:27
A riói olimpiára készülő női kézilabdacsapatok felkészülési tornáján Hollandia tízgólos különbséggel legyőzte hazai pályán Montenegrót, és ezzel megnyerte a négycsapatos viadalt.

A világbajnoki ezüstérmes 23–13-ra múlta felül az utolsó körben Montenegrót, és jobb egymás elleni eredményének köszönhetően riválisa előtt megnyerte a hazai rendezvényt. A narancsmezeseknél pályára lépett a Győri Audi ETO KC két légiósa, Nycke Groot és Yvette Broch is, előbbi négy, utóbbi három gólt szerzett, míg az FTC-Rail Cargo Hungaria új szerzeménye, Danick Snelder egy góllal járult hozzá a sikerhez.23–13-ra múlta felül az utolsó körben Montenegrót, és jobb egymás elleni eredményének köszönhetően riválisa előtt megnyerte a hazai rendezvényt. A narancsmezeseknél pályára lépett a Győri Audi ETO KC két légiósa, Nycke Groot és Yvette Broch is, előbbi négy, utóbbi három gólt szerzett, míg az FTC-Rail Cargo Hungaria új szerzeménye, Danick Snelder egy góllal járult hozzá a sikerhez.

Oroszország 31–28-ra legyőzte Svédországot, így a harmadik helyen végzett. Érdekesség, hogy Hollandia, Oroszország és Svédország az olimpián is egy csoportban szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik