Ámulatba ejti az arénát az olimpikon műsorvezetőnő – képek!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.20. 10:10
A riói olimpián minden helyszínnek megvan a saját műsorvezetője, sőt gyakran műsorvezető párosa vagy hármasa: egy angol és egy portugál nyelvű kommentátor, illetve egy szakkommentátor is. A választások több helyen telitalálatnak bizonyulnak: a tornaversenyeken egy brit olimpikon, Debbie Georgiou ejtette már többször ámulatba az arénát.

Debbie Georgiou – leánykori nevén Southwick – a Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) helyszíni kommentátora az elmúlt években a nagy világeseményen. A magas, szőke műsorvezető Rióban többször aratott már nyílt színi tapsot, amikor beállt táncolni, még a meglehetősen magas elvárásokkal rendelkező braziloktól is ovációt kapott, a ritmikus gimnasztika selejtezőjének szünetében pedig ő mutatta be a szereket, nem éppen kezdő technikával.

Card

A rendkívüli képzettség nem is véletlen: a pályafutását szertornászként kezdő Georgiou olimpikon ritmikus gimnasztikázó volt, Nagy-Britanniát képviselte az 1992-es játékokon. Nem akármilyen előzmények után: Georgiou tehetségére felfigyelt egy tanítványokat kereső orosz edző, és el is vitte magával Moszkvába, majd ő is irányította Barcelonában.


Card


Az akkor még szinte ismeretlen tréner, Irina Viner ma az orosz válogatott szövetségi kapitánya, a világ legeredményesebb edzője és a sportág legnagyobb hatalmú figurája, az egykori vékony, nagyon magas tornászlány pedig rendkívül sikeres üzletasszony, akinek ékszerüzlete van, illetve személyi edzőként is dolgozik. Már a műsorvezetés mellett.

Mondhatni, kinőtték magukat.

Card

Egy kis reggeli torna – 40 évesen (Forrás: Twitter/Debbie Georgiou)
Egy kis reggeli torna – 40 évesen (Forrás: Twitter/Debbie Georgiou)

Rude awakening arriving back in the UK today X bloody freezing and Yesterday was all about fun on the beach holiday blues kicking in #beach #beachbody #fitness #networkmarketing #networking

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik