Videó: apjáról mutattak felvételt C. Ronaldónak, elsírta magát

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.16. 10:22
Érzelmes interjút adott a Good Morning Britain nevű tévéműsorban Cristiano Ronaldo. A Juventus sztárja Piers Morgannel beszélgetett, ám amikor édesapjáról látott egy videót, elérzékenyült.

„Sosem láttam ezt a felvételt. Az fáj, hogy a világ legjobbja vagyok, de ő ebből semmit sem lát. Nem látja, hogy díjakat nyerek, nem látja, hogy ki lett belőlem. A családom látja, édesanyám, a testvéreim, a legidősebb fiam is, de édesapám semmit sem látott” – magyarázta könnyeit törölgetve Ronaldo.

A portugál játékos édesapja, José Dinis Aveiro 2005-ben hunyt el.„Sosem láttam ezt a felvételt. Az fáj, hogy a világ legjobbja vagyok, de ő ebből semmit sem lát. Nem látja, hogy díjakat nyerek, nem látja, hogy ki lett belőlem. A családom látja, édesanyám, a testvéreim, a legidősebb fiam is, de édesapám semmit sem látott” – magyarázta könnyeit törölgetve Ronaldo.

A portugál játékos édesapja, José Dinis Aveiro 2005-ben hunyt el.

A teljes interjú kedden jelenik meg.

Good Morning Britain on Twitter

'He doesn't see me receive awards.' In an emotional interview, @Cristiano breaks down in tears over the loss of his late father and the fact that he never got to witness his son's success. Watch the full interview on @ITV on Tuesday at 9pm. @piersmorgan | #GMB https://t.co/LybbJn31VR



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik