Serie A: Paulo Sousa lehet a Juventus trénere – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.12.27. 14:57
null
Paulo Sousa lehet a Juventus vezetőedzője (Fotó: AFP)
Olasz lapértesülések szerint elképzelhető, hogy a jelenleg a Fiorentina labdarúgócsapatát irányító Paulo Sousa lesz az olasz rekordbajnok Juventus vezetőedzője.

Az itáliai sajtó arról számolt be, hogy Massimiliano Allegri talpa alatt igen forróvá vált a talaj, miután a Juventus trénere csapata Milan elleni, tizenegyespárbajban elveszített Szuperkupa-döntője után dührohamot kapott, több játékosát is nyíltan kritizálta, mindeközben a klub két igazgatójának, Giuseppe Marottának és Fabio Paraticinek is nekiment, s üvöltözött velük.

Az említett balhé

Allegri szerződése 2018 nyaráig érvényes a Juventusszal, ám a hírek szerint az elválás hamarabb megvalósulhat, a „zebrák” vezetősége már a jelenlegi, 2016–2017-es szezon végén búcsút inthet a 49 éves szakembernek.

A Juve vezetőségének állítólag már kiszemeltjei is vannak Allegri helyére: a lista tetején a vezetőedzőként 2011 és 2013 között a Videotont irányító Paulo Sousa neve áll! A lapok megemlítik Diego Simeonét, ám az Atlético Madrid trénere interes múltja miatt nem valószínű, hogy vállalná az állást. A felsorolásban szerepel továbba Leonardo Jardim (Monaco) és Eusebio Di Francesco (Sassuolo) neve is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik