Serie A: „Öt új arc, öt tehetség” – biztató jóslat Nagy Ádámékról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.23. 11:09
null
A bolognai lap szerint Nagy Ádámban is benne van a lehetőség, hogy felnézzenek rá helyi a fiatalok <br />(Fotó: Bologna FC Facebook)
Nagy Ádám hétvégi Serie A-s bemutatkozását pozitívan ítélte meg az olasz sajtó, és a Crotone legyőzését követően a helyi lap, az Il Resto del Carlino is pozitív hangot ütött meg. A cikk szerzője különösen a fiatalok szerepeltetése és teljesítménye miatt volt elégedett.

 

A bolognai lap kiemeli a csapatból a Crotone ellen kezdőként pályára lépő 24 éves Ladislav Krejcít és Simone Verdit, továbbá a 21 esztendős Nagy Ádámot, illetve hozzáteszi, hogy a hétvégén még nem játszó Federico Di Francescót (22 éves) és a román Deian Boldort (a román U21-es válogatott csapatkapitánya) is négy-öt éves szerződés köti a csapathoz, és egyaránt bennük van a fejlődési lehetőség.

A cikk Nagyról kifejti, hogy szerette volna a Sporting, a Benfica, a Southampton, a Leicester City, a Genoa és a Palermo is, ő mégis a Bolognában látott fejlődési lehetőséget, és kiemeli, hogy a piros-kékeknél látott esélyt arra, hogy lépésenként főszereplővé nője ki magát a klubnál.

„Öt új arc, öt fiatal tehetség, aki biztosíthatja a Bologna számára a biztos jövőt: velük a rossoblú a növekvő várakozásoknak is megfelelhet” – zárul az írás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik