HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.10.05 12:59 Frissítve: 2018.10.05 13:32

Serie A: öt százalékot estek a Juve részvényei CR miatt

Egy hónapja még arról számolt be az olasz sajtó, hogy Cristiano Ronaldo szerződtetése miatt a Juventus-részvények értéke emelkedett, azonban amióta a portugál klasszist nemi erőszakkal vádolták meg, a részvények öt százalékot estek.

HIRDETÉS
Ronaldo szponzorai aggodalommal figyelik a történteket (Fotó: AFP)

 

 

 
C. Ronaldo felbérelte a Las Vegas-i sztárügyvédet

Ronaldo ellen egy 2009-es szexuális zaklatási ügyben nyomoz a  Las Vegas-i rendőrség, miután egy amerikai nő, Kathryn Mayorga beperelte.

A Juventus portugál játékosa határozottan visszautasította az ellene felhozott vádakat, és azt írta: „A tiszta lelkiismeretem lehetővé teszi, hogy nyugodtan várjam a vizsgálatok eredményét.”

Csütörtökön az olasz klub is kiállt mellette, közleményében azt írta, „Ronaldo profi hozzáállást mutatott, elkötelezettségét mindenki értékeli, és az állítólagos események nem változtatják meg véleményünket.”

A játékos fő támogatói azonban nincsenek ennyire pozitív hangulatban, a Nike vezetése jelezte, hogy mély aggodalommal tölti el az ügyfelét körülvevő ellentmondás. „Nagyon aggódunk, és továbbra is szorosan figyelemmel kísérjük a helyzetet” – idézte az AFP a sportszergyártó cég szóvivőjét. A Forbes szerint Ronaldo egyike azon három sportolónak (LeBron James és Michael Jordan mellett), akivel életre szóló szerződést kötött a Nike.

Az EA Sports ugyancsak aggodalmának adott hangot, hiszen Ronaldo a FIFA-videojátékok egyik reklámarca. „Szorosan figyelemmel kísérjük a helyzetet, hiszen a sportolók viselkedésének, illetve az EA értékének összhangban kell lennie” – olvasható a cég nyilatkozatában.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.07 19:54:02

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Megfizetett az Inter a kihagyott ziccerekért, a címvédő Mandzukic találatával győzött odahaza.

2018.12.04 00:28:03

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Megtehette volna, hogy elmegy a Real Madridba, hogy minimum kétszer annyit keressen, mint a Romában, de neki első volt a klub. Megmondta, az összes barátnőjét megcsalta, a Romát soha.

2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS