Serie A: kitört a harc, egymásnak üzenget a Juventus és a Torino

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.29. 22:10
null
A derbi után a Juventus és a Torino sem állt le az üzengetéssel (Fotó: Reuters)
Az egyértelmű lesgóllal a Juventus által megnyert torinói derbi után elszabadultak az indulatok a két csapat háza táján: a Torino közleményben kezdte ki városi riválisát, a Juve válaszolt, majd Carlos Tévez is beleszólt az elmérgesedő vitába.

A közösségi oldalakon is folytatott párbaj Paul Pogba lesgóljával kezdődött, a meccs után a Torino játékosai bíróztak egy kicsit, Antonio Conte, a Juve mestere pedig szintén megtalálta a riválist. Conte egyrészt közölte, hogy csak egy csapat akart a győzelemért futballozni, az pedig a Juventus volt, másrészt a Carlos Tévezt nagyon eltaláló Ciro Immobile belépőjét kritizálta. A Torino közleménnyel reagált.

Tévez bokájára ápolás és pihenés vár
Tévez bokájára ápolás és pihenés vár

„Antonio Conte azt mondja az egyértelmű lesgóllal kapcsolatos megjegyzésekre, hogy a Juvénál volt a labda, csapata 70 percig támadott, így pedig normális, hogy több vitás eset adódott a kapu előtt, amelyre támadtak. Feltennénk a kérdést, Conte ugyan miként számol, tekintve, hogy a Lega Calcio statisztikái szerint a Juventus labdabirtoklása 52, a Torinóé 48 százalékos volt? Ez nem mondható elsöprő fölénynek a Juventus részéről. Conte megjegyzést tett Immobile belépőjére is, mely szerinte piros lapot érdemelt volna. Mi azt kérdezzük: mi járt akkor Paul Pogba szabálytalanságáért Omar El Kaddourival szemben, vagy miért nem kapta meg második sárgáját Claudio Marchisio? A tény az, hogy a Juventus egy lesgóllal nyerte meg 1–0-ra a derbit, minden más csak szócséplés” – írták.

„Tizenöt derbi óta veretlenek vagyunk, 0 kapura lövés ma a Torinótól, 2002 óta nem kaptunk gólt” – adott a riválisnak egy kis statisztikai leckét erre a Juventus, Carlos Tévez Twitteren mutatta meg feldagadt és vérző lábát, amely Immobile belépőjének „öröksége.”

„Nyilván mindig segítséggel nyerünk, ezért kap csak sárga lapot az, aki kis híján eltörte a bokámat” – közölte.

Tévez játéka sérülése miatt kérdéses a Galatasaray elleni, szerdai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik