Serie A: jöhet a 4. ország és a 9. csapat Balotelli karrierjében

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.04.13. 19:45
null
Mario Balotelli már az új klubján törheti a fejét (Fotó: AFP)
A La Gazzetta dello Sport újságírója, a Mino Raiolával közismerten jó viszonyt ápoló Nicolo Schira információi szerint Mario Balotelli menedzsere a török Galatasaray képviselőivel tárgyalt a napokban. Az olasz támadó kétéves szerződést kaphat a Galatánál. Ha az egyezség összejön, a török lesz a negyedik liga, amelyben pályára lép, a Galata pedig a kilencedik klub profi karrierjében.

 

Balotelli az idény elején tért vissza Olaszországba és lett az újonc Brescia játékosa. A 29 esztendős csatár 19 bajnokin öt gólt ért el, csapata ennek ellenére sereghajtó a bajnokságban, és ha folytatódik a liga, szinte biztos, hogy búcsúzik is az élvonaltól.

Balotelli szerződése 2022 nyaráig szól a Bresciával, ám lapértesülések szerint tartalmaz egy záradékot, miszerint kiesés esetén könnyebben eligazolhat a csapattól.

A Galatasaray az elvágyódó Radamel Falcao lehetséges helyettesét keresi a piacon. A kiindulási alap egy kettő plusz egy éves szerződés Schira beszámolója szerint, ami mind Raiolának, mind Balotellinek megfelel, így a legfőbb kérdést most az anyagiak jelentik.

Balotelli eddig Angliában (Manchester City, Liverpool) és Franciaországban (Nice, Marseille) légióskodott, míg Olaszországban a Lumezzane, az Internazionale és a Milan játékosa volt a Bresciát megelőzően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik