Serie A: a Milan meggyőzné a lipcsei sikergyárost – sajtóhír

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.12.20. 09:34
null
Ralf Rangnick a Milannál? (Fotó: AFP)
Német sajtóhírek szerint a Milan labdarúgócsapatának vezetősége Ralf Rangnickot nevezné ki a gárda élére.

 

A 61 esztendős Ralf Rangnick 2015 és 2016, majd 2018 és 2019 között a vezetőedzője s egyben a sportigazgatója is volt a Gulácsi Pétert és WIlli Orbánt is foglalkoztató RB Leipzignek, melyet a Bundesliga élbolyába vezetett. Rangnick a 2018–2019-es idény után átadta a stafétabotot, s a Red Bullnál kezdett tevékenykedni, ő lett a sportfejlesztési osztály igazgatója.

Igen ám, de a Bild most arról számolt be, hogy a német szakember otthagyhatja a jelenlegi állását, ugyanis egyre nagyobb erőkkel „rohamozza” a Milan, melynek vezetősége azon fáradozik, hogy meggyőzze Rangnickot, csatlakozzon a klubhoz. Amennyiben Rangnick rábólintana, úgy ő lenne a Milan új vezetőedzője, emellett a sportigazgatói feladatokat is ő látná el a gárdánál.

Rangnick ügynöke az AP hírügynökségnek nem kommentálta a sajtóhíreket, ám a Bild ennek ellenére arról ír, hogy a trénert nagyon is érdekelné a Milan által kínált lehetőség. Mint az a portálon olvasható, a piros-feketék terve az, hogy a német szakembert január elsejétől megteszik tanácsadónak, az idény végén pedig Rangnick a vezetőedzői és a sportigazgatói posztot is átveszi.

A Milant jelenleg az októberben kinevezett Stefano Pioli irányítja, ám az alakulat egyelőre vele sem szállítja a kívánt eredményeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik