Serie A: a Catania holnap dönt a volt győri Tarmo Kink sorsáról

Vágólapra másolva!
2012.02.20. 20:45
Címkék
A Nemzeti Sport Online már múlt héten beszámolt róla, hogy a korábbi győri támadót, Tarmo Kinket egy olasz élvonalbeli csapat teszteli. Azóta megtudtuk, az észt válogatott labdarúgó a Cataniánál van, szerződtetéséről holnap dönthet az olasz klub.

„Tarmo Kink ügyében holnapra várunk választ az olasz Catania vezetőitől. A csatár múlt hét óta Olaszországban készül, és a vezetők keddre ígértek választ. Az már eldőlt, hogy ha szerződést is kínálnak neki, csak nyáron csatlakozhat a csapathoz, ugyanis az olasz szabályok nem teszik lehetővé az átigazolási időszak utáni igazolást, még klub nélküli játékosoknál sem. Létezik ugyan külön engedély, de ez ebben az esetben nem léphet életbe" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére az észt támadót képviselő World in Motion ügynökség részéről Lucza Gábor menedzser.

A játékosügynök hozzátette, amennyiben Olaszországban mégsem kínálnak szerződést Kinknek, úgy Hollandiába vagy Franciaországba utazhat tesztelésre, mert a holland élvonalból, illetve a francia első- és másodosztályból is érdeklődnek iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik