Rudnevs: a ZTE és a Lech után a Juventus következhet

Vágólapra másolva!
2010.12.03. 11:38
null
Artjoms Rudnevs-gólöröm a Juve ellen – egy a négyből (Fotó: Action Images)
Címkék
Az olasz Tuttosport értesülései szerint a Juventus érdeklődik a korábbi zalaegerszegi csatár, Artjoms Rudnevs iránt, aki a nyáron szerződött a Lech Poznanhoz, és az Európa-ligában két meccsen négy gólt szerzett a torinóiak ellen.

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus érdeklődik a Lech Poznan lett válogatott támadója, Artjoms Rudnevs iránt, aki a nyáron szerződött a ZTE-től Lengyelországba. Igaz, az üzlet csak nyáron valósulhatna meg, hiszen a szabályok nem engedik, hogy egy szezonon belül három különböző klubban szerepeljen valaki.

Az olasz lap kiemeli, a Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta azt követően figyelt fel a támadóra, hogy Rudnevs az Európa-ligában két meccsen négy gólt szerzett a torinóiak ellen, ezzel döntő érdemeket szerzett abban, hogy csapata a Manchester Cityvel együtt továbbjutott az  A-csoportból (míg a Juve elbúcsúzott).

A hírek szerint a Juventus egymillió eurós ajánlatot készül tenni a Lechnek a csatárért, ám ez az összeg aligha lesz elegendő, ugyanis a lengyelek megközelítőleg ugyanekkora pénzt fizettek érte a ZTE-nek.

A Nemzeti Sport Online a hírrel kapcsolatban megkereste a futballistát nyáron Zalaegerszegről Lengyelországba közvetítő SportConcept menedzserirodát.

„Tudunk a Juventus érdeklődéséről, de egyelőre biztos, hogy nem kerül sor az üzletre, pláne nem egymillió euróért" – mondta a Nemzeti Sport Online-nak a poznani szerződésben közreműködő Bognár Nándor menedzser, aki továbbra is kapcsolatban áll a lengyel klubbal.

„Rudnevs ára akár a négymillió eurót is elérheti, de a lengyel klubnál elégedettek vele, ragaszkodnak hozzá, ezért egyelőre nincs szó arról, hogy csapatot váltana. Az ugyanakkor igaz, hogy több együttes is érdeklődik iránta" – tette hozzá Bognár.

Eladásán egyébként nemcsak a Lech, hanem a ZTE is kereshetne, ugyanis információink szerint a két klub a nyári átigazolás során szerződésben rögzítette, hogy továbbadás esetén a Zalaegerszeg is részesül Rudnevs vételárából.

LECH POZNAN–JUVENTUS 1–1

 1–0, Rudnevs

 

 

 

JUVENTUS–LECH POZNAN 3–3

 

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik