Roma: vérig sértette excsapatát a 30 milliós átigazolásért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 16:33
null
Itt már nem tréfál: Romagnoli az AC Milan mezében (Fotó: acmilan.com)
„Olaszország legnagyobb idiótája” – ezt a becenevet kapta az olasz sajtótól Alessio Romagnoli, az AS Roma labdarúgócsapatának volt védője. Legyünk őszinték, rászolgált a jelzőre.

Mint arról olasz hírforrások alapján beszámoltunk, az AC Milan és az AS Roma megállapodott Alessio Romagnoli átigazolásáról. A játékos öt évre ír alá, a milánóiak pedig tetemes összeget – a hírek szerint 30 millió eurót – fizetnek a rómaiaknak.

Az AC Milan kedd délután hivatalosan is bejelentette Romagnoli érkezését. A játékos átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, illetve a fotózáson, 2020. június 30-ig érvényes szerződést ír alá a milánóiakkal. Az AC Milan részéről Adriano Galliani ügyvezető üdvözölte Romagnolit hivatalos üzenetben.

Romagnoli felégetett maga mögött minden hidat (Fotó: Action Images)
Romagnoli felégetett maga mögött minden hidat (Fotó: Action Images)

Az olasz védő biztosra ment, ugyanis minden hidat felégetett maga mögött a Románál, miután az egyik közösségi oldalon előkerült egy friss kép, melyen az ősi rivális Lazio mezében pózol.

A játékos nem kommentálta „öngyilkos” mezviseletét, ám a hírek szerint mindig a Laziónak drukkolt, és most szerette volna ezt korábbi (?) csapata szurkolóinak orra alá dörgölni.

Ez nem volt jó döntés (Fotó: Twitter)
Ez nem volt jó döntés (Fotó: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik