PSG: Thiago Silva ügynöke felvette a kapcsolatot a Milannal

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.06.04. 12:12
null
Thiago Silva bajnoki címet és Szuperkupát is nyert a Milannal (Fotó: AFP)
Olasz lapértesülés szerint a Paris Saint-Germain-csapatkapitány Thiago Silva ügynöke felvette a kapcsolatot a Milannal, hogy az esetleges visszatérésről tárgyaljanak.

 

A 35 éves védő 2009-ben a Fluminensét elhagyva érkezett a Milanhoz, amelynél bajnoki címet és Szuperkupát nyert – a piros-feketék azóta sem szereztek újabb scudettót.

Thiago Silva 2012-ben 42 millió euróért váltott a PSG mezére, a párizsi klubbal pedig sorra gyűltek a trófeák: hétszer lett bajnok, négyszer kupagyőztes, ötször Ligakupa-győztes és ötször Szuperkupa-győztes.

A válogatottal Konföderációs Kupát és Copa Américát nyerő hátvéd szerződése a nyáron lejár a francia klubnál, ezt követően szabadon igazolhatóvá válik.

A Tuttosport úgy tudja, hogy a játékos ügynöke felvette a kapcsolatot a Milannal, hogy ügyfelét a klub figyelmébe ajánlja.

Thiago Silvának masszív bércsökkentésbe kellene beleegyeznie, hiszen lejáró egyezsége szerint évi 12 millió eurót keresett.

A Milan kapcsán az elmúlt hónapokban a Red Bull-igazgató Ralf Rangnick kinevezésének lehetősége kapcsán cikkeznek a lapok, az új szakembernek az edzői feladat mellett teljes kontrollja lenne a csapat igazgatása felett is, a hírek szerint pedig a felemelkedést ár-érték arányban kimagasló fiatal játékosoktól várják. A lassan 36 éves védő megszerzése így nem feltétlenül lenne prioritás, de a közös múlt és a rengeteg tapasztalat segíthetné a fiatalok csapattá formálását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik