Portugália: Cristiano Ronaldo edzett, a miniszternek magyarázkodnia kellett

Vágólapra másolva!
2020.04.11. 13:55
null
Cristiano Ronaldo edzett, a miniszternek magyarázkodnia kellett (Fotó: AFP, archív)
Az AS beszámolója szerint Cristiano Ronaldo újra edzésbe állt, méghozzá egy Madeirán található stadionban, s emiatt egy miniszternek kellett magyarázkodnia.

 

A spanyol lap beszámolója szerint a koronavírus-járvány ellenére egyre több olasz csapatnál kezdik újra az edzéseket, igaz, csak kis csoportokban, a szociális távolságtartást betartva. Éppen ezért a továbbra is a szülővárosában, a Madeirán található Funchalban tartózkodó Cristiano Ronaldo is úgy döntött, hogy újra edzeni kezd, ehhez helyszínnek – a felkészülését segítő szakemberekkel együtt – egy üres stadiont választott.

A hír gyorsan elterjedt, és némi feszültséget is keltett, mivel António Costa portugál miniszterelnök a húsvét miatt szigorított a kijárási korlátozásokon.

Végül Madeira regionális kormányának egészségügyi minisztere, Pedro Ramos is megszólalt, és elmondta, hogy Cristiano Ronaldónak nem volt különleges engedélye az edzésre, ám „ezzel senkinek sem ártott a világon”, így minden bizonnyal következménye sem lesz az ügynek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik