Olaszország: ez hihetetlen – elképesztő adat a Serie B-ből!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.30. 13:13
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 39. fordulójában a sereghajtó – és a szezon során négy pont levonással sújtott – Pisa gól nélküli döntetlenre végzett a Bari otthonában. Az eredményt azonban elhomályosítja egy nem mindennapi statisztikai adat…

Hogy mi az érdekes? A Pisa 39 mérkőzés után úgy áll a tabella utolsó helyén, hogy a legkevesebb gólt kapta a bajnokságban! A sereghajtó eddig 11 alkalommal szenvedett 1–0-s vereséget, és tízszer játszott 0–0-s döntetlent a jelenlegi bajnoki szezonban.A Pisa 39 mérkőzés után úgy áll a tabella utolsó helyén, hogy a legkevesebb gólt kapta a bajnokságban! A sereghajtó eddig 11 alkalommal szenvedett 1–0-s vereséget, és tízszer játszott 0–0-s döntetlent a jelenlegi bajnoki szezonban.

A Pisa gólkülönbsége 22–29, vagyis mínusz hetes, aminél öt együttesnek is rosszabb mutatója van. A Gennaro Gattuso irányította alakulatnak már csak három meccse maradt a Serie B mostani kiírásában, hátránya hét pont az osztályozót érő helyen álló Vicenza mögött.

A Serie B tabellája
A Serie B tabellája

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik