HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.10.23 10:05 Frissítve: 2016.10.24 08:15

Olaszország: Bajner elhunyt édesanyjának ajánlotta Inzaghiéknak lőtt gólját

Az olasz harmadosztályban szereplő Modena hazai pályán 2–1-re kikapott a Filippo Inzaghi vezette Veneziától. Bajner Bálint góljával még vezettek a vendéglátók, ám a velencei együttes fordítani tudott. A magyar légiós gólját a néhány hete elhunyt édesanyjának ajánlotta.

Bajner Bálint megszerezte első gólját a Modenában (Fotó: modenafc.net)

 

A 25 éves Bajner 2015. november 21-e után talált be ismét bajnoki meccsen, akkor a Paks második gólját jegyezte a Haladás ellen 2–0-ra megnyert találkozón. 

A csatár jelenlegi együttese, a Modena a 12. helyen áll az olasz harmadosztályú bajnokságban, a saját csoportjában, a Venezia pedig ezzel a győzelemmel fellépett a második pozícióba. Bajner természetesen nem tudott felhőtlenül örülni a mérkőzés után, amellyel kapcsolatban a tuttomodenaweb.it-nek elmondta, fejlődik a csapat, de továbbra sem dőlhetnek hátra.

„Az első gólomat lőttem a szezonban, ám így is pontokat vesztettünk. Örülök, hogy jó a kapcsolatom a szurkolókkal, a gólomat nekik, és édesanyámnak ajánlom. A csapat fizikailag rendben van, folyamatosan fejlődünk, de továbbra is nagyon keményen kell dolgoznunk" – mondta a 25 éves Bajner, aki néhány hete veszítette el rákbeteg édesanyját.

Bajner és édesanyja búcsújáról a csatár testvére, Dóra (aki az indiai Mumbai Cityben játszó Vadócz Krisztián felesége) mesélt még a hónap elején a Borsnak: „Anyu az utolsó napjait már kórházban töltötte, nagyon sokat szenvedett. Tudtam, súlyos a baj, ezért szóltam Bálintnak, hogy jöjjön. Az olasz klub abszolút megértő volt, elengedte a testvéremet, aki nyolc órát vezetett, hogy még egyszer lássa anyut.

Bálint búcsúzóul azt súgta a fülébe: »Anya, ahogy eddig is, ezután is mindent alárendelek a futballnak, szeretném, ha odafenn is büszke lennél rám«".

Dóra elárulta még, hogy mélyen megrendült testvérén azt érzi, extramotivációval tért vissza Olaszországba, mert szeretné betartani az anyukájuknak tett foga­dalmát.

Az első gól már megvan... 

2019.02.16 12:15:11

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az új Tottinak kikiáltott Nicolo Zaniolo nem nézi jó szemmel anyukája Instagramra feltöltött szelfijeit... – FOTÓK!

2019.02.06 17:33:53

Olasz labdarúgás FARKAS MÁTÉ

CR-mezekért sorban álló távol-keleti turisták, Kolarov-botrány és Sousa-pletyka – római vakáción.

2019.01.30 09:28:49

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. Jók az esélyek, de jöhetnek még riválisok mindkettejük mellé az utolsó napon is.

2019.01.28 10:56:25

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. Borzalmasan nagy a Spalletti-Marotta lista, Madridból és Manchesterből sort vennének.

2019.01.22 23:35:24

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Rács mögé persze senki sem került.