Olaszország: a Milan és a Juve is figyeli a 15 éves Varga Attilát

Vágólapra másolva!
2011.10.20. 13:32
A szlovák másodosztályú Zemplín Michalovce (Nagymihály) csapatának 1996-os születésű magyar védőjét, Varga Attilát több olasz klub, köztük az AC Milan is a Juventus is figyeli.

Olasz sajtóhírek szerint a szlovák korosztályos válogatott labdarúgóra, Varga Attilára először a Juventus és a Genoa figyelt fel, de azóta a Milan és a Sampdoria is érdeklődik iránta. Utóbbi két klub a Szlovénia elleni U16-os válogatott mérkőzésre megfigyelőt is küldött a Zemplín Michalovce tehetsége miatt.

Az olasz sajtóban egy játékosmegfigyelő elsősorban a kiváló fizikai adottságait emeli ki Vargának, aki már most 184 centiméter magas, és a beszámolók szerint kiváló a koordinációs képessége, jól helyezkedik a pályán, gyors, a levegőben és a földön egyaránt labdabiztos.

Vargát Olaszországon kívül a hírek szerint Angliából és Németországból is figyelik. A védő korosztályos szlovák válogatottban már szerepelt, de a jelenlegi szabályok alapján ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy – akárcsak korábban a révkomáromi születésű Priskin Tamás – felnőttként a magyar nemzeti csapatban futballozzon.

Mint ismeretes, az AC Milan ebben az évben már szerződtetett egy magyar tehetséget, a 16 éves szombathelyi Tamás Krisztián személyében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik