Olaszország: a pornóoldal olasz klubot szponzorálna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.09. 23:09
Az angol klubokat túl kockázatosnak tartotta, ezért a szigetországot elhagyva olasz labdarúgócsapatot szponzorálna a legnagyobb online pornóoldal. A világ első számú ingyenes felnőtt tartalmat kínáló honlapja pályázatot hirdet a sportklubok között, amelynek a következő évben minden költségét állja, ha a csapat igazolni tudja, hogy minden tagja elmúlt tizennyolc éves.

A weboldal a pályázók közül egy szerencsés klubot választ ki, amelynek fedezi az éves költségeit. Cserében a játékosoknak a mezükön kell viselniük a hírhedt narancssárga-fekete-logót, amelytől a cég nagyobb népszerűséget vár az olasz közönségtől.

A pornóoldaltól nem áll messze a sportmarketing, korábban az angol Rutherford Raiders klubcsapatnál házalt, azonban a bajnokság versenyszabályzata nem tette lehetővé, hogy a mezen ilyen jellegű hirdetés kapjon helyet.

„Megpróbáltuk megtalálni a lehető legjobb megoldást arra, hogy bevonjuk az olasz közönséget” – mondta a cég alelnöke, Corey Price.

„Úgy tűnik, hogy a sport erre a legmegfelelőbb. Ezért javasoljuk, hogy minden jogosult csapat pályázzon! Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a győztessel!” – folytatta Price.

A pornóoldal üzleti profiljába elsősorban továbbra is a felnőtt tartalmak tartoznak, azonban legutóbb nem mindennapi fogással kerültek az újságok címlapjára. Huszonötezer dolláros (csaknem hétmillió forint értékű) főiskolai ösztöndíjat adományoztak egy diáknak az Egyesült Államokban.

A pornóoldalnak nem jött be az angol bajnokság (Fotó: gazetta.it)
A pornóoldalnak nem jött be az angol bajnokság (Fotó: gazetta.it)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik