Mourinho Balotelliről: egy utcalány gyermeke

Vágólapra másolva!
2010.04.23. 14:28
null
Ki szült téged? – kérdezhetné Mourinho (F: Action Images)
Címkék
A Canale 5 olasz csatorna Striscia la Notizia műsorának birtokában van egy felvétel, amelyen José Mourinho „Hijo de Putát” üvölt Mario Balotellinek. Szó szerinti fordításban ez azt jelenti, hogy „egy utcalány gyermeke", amit Magyarországon a K… anyád!-ként lehet értelmezni.

A Balotelli-történet tovább folytatódik, pontosabban újabb részlettel bővült. Az egyik olasz tv-társaságnak felvétele van arról, hogy José Mourinho egy „Hijo de Puta" kiáltással szólította Mario Balotellit a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben. Ez körülbelül annyit tesz, hogy „egy utcalány gyermeke", magyar viszonylatban pedig a „K.... anyád" formában terjedt el.

A 19 éves támadó azzal idegesítette föl a portugál trénert, hogy a találkozó hajrájában nem lépett vissza védekezni. Ekkor a csapat már 3–1-re vezetett, a Barca pedig folyamatosan támadott. Balotelli csereként állt be, fáradt még biztos nem volt.

A műsor készítői elismerésben is részesítették Balotellit. Az Arany Tapír-díjat azok kapják meg, akik a legtöbbször szerepelnek negatív cselekedeteik miatt a médiában.

Balotelli megítélése egyelőre még vegyes a szurkolók körében. Mert bár a csapat mai edzésén több szurkoló transzparenssel készült, amelyen követeli a csatár távozását, voltak csoportok, amelyek a játékost éltető dalokat énekeltek.

ISMÉT BOCSÁNATOT KÉRT BALOTELLI

„Szeretnék bocsánatot kérni az összes keddi cselekedetemért. Amikor pályára léptem, s hallottam a tömeg füttykoncertjét és az edző bekiabálását, elveszítettem a fejem, nem értettem semmit sem. Végül a földhöz vágtam a trikómat, mert dühös voltam. Sajnálom, hogy nem tudtam kontrollálni azt a feszültséget és csalódottságot, ami az elmúlt hónapokban felhalmozódott bennem" – nyilatkozta megbánóan Mario Balotelli.

„Tisztázni akarom, hogy nem a szurkolókkal, még kevésbé a törzsszurkolókkal volt problémám. Ők még akkor is támogattak engem, amikor mások kifütyültek. Miattuk szeretném, hogy az Inter mindent megnyerjen. Amíg az Inter mezét viselem, mindent meg is fogok tenni ennek érdekében" – tette hozzá Balotelli, aki elmondta, hogy élete legnehezebb időszakát éli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik