Milan: Galliani 88 millió eurós csapatot igazolt ingyen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.31. 18:51
Az AC Milan együttesét a mostani szezontól irányító Pippo Inzaghi vezetőedző, ha úgy tartaná kedve, akár egy ingyen szerzett labdarúgókból álló teljes kezdőcsapatot is pályára tudna küldeni a rendelkezésére álló keretből – feltéve, hogy mindenki bevethető lenne.

A Real Madridtól ingyen igazolt Diego López, a Chelsea-től kölcsönben érkező Fernando Torres (csatár) és a CSZKA Moszkvától szintén átigazolási költség nélkül szerződtetett Honda Keiszuke is ott van abban a képzeletbeli piros-fekete kezdőcsapatban, amely kizárólag ingyen és kölcsönszerződéssel igazolt futballistákból áll össze, saját nevelésű labdarúgók nélkül. A transfermarkt.de becsült piaci értékei alapján 88 millió eurós névsor nem gyenge, bár a legtöbb játékos már túl van karrierje csúcspontján.Diego López, a Chelsea-től kölcsönben érkező Fernando Torres (csatár) és a CSZKA Moszkvától szintén átigazolási költség nélkül szerződtetett Honda Keiszuke is ott van abban a képzeletbeli piros-fekete kezdőcsapatban, amely kizárólag ingyen és kölcsönszerződéssel igazolt futballistákból áll össze, saját nevelésű labdarúgók nélkül. A transfermarkt.de becsült piaci értékei alapján 88 millió eurós névsor nem gyenge, bár a legtöbb játékos már túl van karrierje csúcspontján.

(Forrás: Reddit)
(Forrás: Reddit)

Ha valaki kételkedik Adriano Galliani, a Milan ügyvezető igazgatójának „művészi” kvalitásaiban, csak pillantson rá az ingyenes Milan-kezdőre, és meggyőződhet róla, miért is a kopasz olasz napjaink futballjának egyik legnagyobb varázslója az átigazolási piacon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik