Milan: megegyeztek a Sevillával, Bacca az olaszoké

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 16:58
A kolumbiai Carlos Bacca az Európa-liga-győztes Sevillából az AC Milan labdarúgócsapatához igazol. A két klub csütörtökön erősítette meg a már napok óta köztudottá váló hírt, annyi kiegészítéssel, hogy már csak a következő néhány napban sorra kerülő orvosi vizsgálatokra van szükség az átigazolás véglegesítéséhez

Egyéb részleteket ugyan nem közöltek, de korábbi sajtóhírek szerint a Milan 30 millió eurót fizet a Sevillának Baccáért, aki 2020-ig szóló megállapodást ír alá. A támadó a mögöttünk hagyott idényben 56 tétmérkőzésen 28 gólt szerzett, és évente több mint hárommillió eurót kereshet az olasz klubnál, amely a következő szezonban nem szerepelhet az európai porondon.korábbi sajtóhírek szerint a Milan 30 millió eurót fizet a Sevillának Baccáért, aki 2020-ig szóló megállapodást ír alá. A támadó a mögöttünk hagyott idényben 56 tétmérkőzésen 28 gólt szerzett, és évente több mint hárommillió eurót kereshet az olasz klubnál, amely a következő szezonban nem szerepelhet az európai porondon.

A 28 éves támadó két szezont töltött a Sevillánál, amellyel ezalatt kétszer is elhódította az Európa-ligát, az idei finálé megnyeréséből ráadásul két találattal vette ki a részét. Bacca 108 mérkőzésen összesen 49 gólt szerzett a spanyol bajnokságban legutóbb ötödik andalúz együttesnél – olvasható a Sevilla honlapján.

Bacca az elmúlt hetekben a Chilében zajló Copa Américán szerepelt a negyeddöntőig jutó kolumbiai válogatottal, a tornán egy piros lappal vétette észre magát, melyet Neymar meglökéséért kapott a brazilok elleni találkozó lefújása után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik