Milan: kevés volt a 120 millió, újabb őrült ajánlat készül?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.13. 17:47
null
Szergej Milinkovics-Szavics (balra) nagy kedvence Leonardónak, a Milan új sportigazgatójának (Fotó: AFP)
Az olasz médiában továbbra is rengeteget cikkeznek a Milan azon próbálkozásán, hogy a klub megszerezze Szergej Milinkovics-Szavicsot a Lazio labdarúgócsapatától.

 

Leonardo, a Milan új sportigazgatója nagy „rajongója” a szerb középpályásnak, s úgy tűnik, a fejébe vette, hogy szinte bármi áron a piros-feketékhez csábítja Milinkovics-Szavicsot.

Leonardo első kísérletre állítólag azzal próbálkozott, hogy tető alá hozza a Lazióval a megállapodást, melynek értelmében a piros-feketék 40 millióért egy szezonra kölcsönvennék a szerbet vételi opcióval, amelyet ha érvényesítenek, akkor a 2018–2019-es szezon végén további 80 millió euróért végleg megvásárolhatják Milinkovics-Szavicsot.

Claudio Lotito, a római klub elnöke azonban a hírek szerint elutasította ezt az ajánlatot, hétfő reggel viszont az olasz média egy újabb megkeresésről számolt be – a Milan a jelenlegi idényre ugyanúgy 40 millióért venné kölcsön a szerb játékost, akit 2019 nyarán 55 millió euróért végleg megvásárolhat, emellett a milánói együttes további két játékost is felkínált a Laziónak, azt azonban nem tudni, hogy mely két futballistáról lehet szó.

A 23 éves Milinkovics-Szavics értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 90 millió euróra becsüli; az előző idényben 48 mérkőzésen 12 találatig és 9 gólpasszig jutott összesen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik