Milan: ismét Serie B-s állomás jöhet Tamás pályafutásában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.14. 08:14
Olasz sajtóértesülések szerint még a héten véglegesíthetik Tamás Krisztián kölcsönadását a Milan, illetve a Spezia vezetői.

Beszámoltunk róla, hogy Szinisa Mihajlovics, a Milan vezetőedzője nem számít Tamásra, az együttes korosztályos válogatott balhátvédjére, így a magyar futballista a másod- vagy a harmadosztályban folytathatja pályafutását. A legélénkebb érdeklődő a Spezia, amely a speziacalcionews.it szerint 80 százalékos biztossággal megszerzi védőt, akiről közel az egyezség a milánóiakkal.Beszámoltunk róla, hogy Szinisa Mihajlovics, a Milan vezetőedzője nem számít Tamásra, az együttes korosztályos válogatott balhátvédjére, így a magyar futballista a másod- vagy a harmadosztályban folytathatja pályafutását. A legélénkebb érdeklődő a Spezia, amely a speziacalcionews.it szerint 80 százalékos biztossággal megszerzi védőt, akiről közel az egyezség a milánóiakkal.

A legutóbb a Slavia Prahában játszó Tamás korábban a Varese színeiben már szerepelt az olasz másodosztályban, a májusban kiesett együttessel szemben a Spezia viszont magasabb szintet képvisel. A csapat az előző idényben a rájátszásban bukta el a feljutást, jelenleg azonban erősítésre szorul, ugyanis csak három hátvédnek van aláírt szerződése a klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik