Milan: egy hajszálon múlt Szoboszlai szerződtetése

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.06.09. 11:09
null
Szoboszlai Dominik (Fotó: Török Attila)
A Tuttomercatoweb olasz átigazolási portál információja szerint januárban csupán egyetlen lépés hiányzott ahhoz, hogy a Milan szerződtesse Szoboszlai Dominiket, a Salzburg magyar labdarúgóját.

 

A Tuttomercatoweb úgy tudja, hogy Szoboszlai Dominik hajlott volna az átigazolásra, a két klub is nagyon közel volt a megegyezéshez, és csupán az időtényezőn múlt, hogy az üzlet nem jött létre.

Az olasz portál szerint a Milan akkor gyorsította fel a tárgyalásokat, amikor bizonyossá vált, hogy nem tudja szerződtetni Dani Olmót a Dinamo Zagrebtől (a spanyol támadó éppen a Salzburggal szorosan együttműködő RB Leipzig játékosa lett januárban).

A Tutto szerint Szoboszlai januári vételára 22 millió euró körül lett volna, és hogy valóban közel lehetett a megállapodás, azt Marco Rossi szövetségi kapitány témát érintő nyilatkozataiból is kikövetkeztethetjük.

Azóta többször beszámoltunk róla: más csapatokhoz hasonlóan a Milan sem tett le Szoboszlai szerződtetéséről, a több olasz forrás szerint a piros-feketék következő vezetőedzője, Ralf Rangnick egyik fő kiszemeltjeként kezelik.

Piaci becslések szerint Szoboszlai nyáron 20–25 millió eurós áron válthat klubot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik