Milan: egy évre kölcsönvették Mario Balotellit – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 11:04
null
Balotelli újra Milan-játékosként nyilatkozhat (Fotó: Twitter)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan a hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönvette egy évre Mario Balotellit a Liverpooltól.

Korábban beszámoltunk róla,miért bukott meg Balotelli a Liverpoolnál. Az olasz támadóval nem számol Brendan Rodgers menedzser, ezért az ifikkel kellett edzenie, és kereshetett magának új csapatot.

Megírtuk azt is, hogy a Milan ügyvezetője,Adriano Galliani megerősítette a Mediaset Premiumnak: a klub valóban szerződtetné a Pooltól Mario Balotellit. A támadónak azonban szigorú szerződést kellett aláírnia régi-új klubjával.

A 25 éves, olasz válogatott támadónak a megállapodás megtiltja például az extravagáns hajviseletet és ruházatot, valamint egészséges életmódra kötelezi őt – nem dohányozhat, csak mértékkel fogyaszthat alkoholt, nem látogathat éjszakai szórakozóhelyeket, és időben meg kell jelennie az edzéseken.

A hírek szerint figyelik a közösségi médiában közzétett bejegyzéseit is, és elvárás vele szemben, hogy ezekkel ne rombolja a klub imázsát.

„Hogy elképzeltem-e, hogy visszatérek a Milanhoz? Igen, a Milannak mindig helye lesz a szívemben, és reméltem, hogy egyszer visszatérek. Hogy itt fejezem-e be a karrieremet? Keményen kell dolgoznom, és jól teljesíteni az idényben, aztán majd gondolkodhatunk ezen” – mondta korábban Balotelli.

A botrányairól, fegyelmezetlenségeiről is ismert csatár az Internazionaléban kezdte pályafutását, majd a Manchester Cityben futballozott, innen igazolt az AC Milanhoz 2013-ban. A Milanban 43 Serie A-mérkőzésen 26 gólt szerzett. Tavaly nyáron a milánói klub 16 millió fontért adta el a Liverpoolnak, de csupán egyetlen gólt szerzett a Premier League-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik