Milan: Bonucci távozhat – visszatér a Juventushoz?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.24. 11:49
null
Leonardo Bonucci visszatér a Juventushoz? (Fotó: AFP)
A Milan vezetőedzője, Gennaro Gattuso látszólag megerősítette, hogy Leonardo Bonucci távozni szeretne az olasz klubtól.



A tavaly nyáron a Juventustól igazolt hátvéd számára eddig nem sikertörténet a Milan-kaland, de könnyen lehet, hogy már nem is tart ez túl sokáig, mivel a nemzetközi sajtó arról suttog, hogy a 31 éves játékos távozni szeretne a klubtól. Gattuso elmondta, hogy Bonucci jövője nem az ő kezében van már.

„Beszéltem Leóval, de nem én vagyok a klub, a vezetőséggel kell tárgyalnia. Amíg nem hagyja el az öltözőt, addig azt a Bonuccit akarom látni, akit eddig is, a profit, aki űzi a társait, és aki remek csapatkapitány. Aztán a döntés Leóé és a klubé lesz, de remélem, hogy marad. Rendkívül jó játékos, kiváló mentalitással. Úgy vélem, amikor egy játékos kifejezi a vágyait, az edzőnek mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy meggyőzze, maradjon” – mondta Gattuso.

A hírek szerint a Manchester United és a Juventus is készen áll, hogy szerződtesse a futballistát, korábbi csapata a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint egy lehetséges Gonzalo Higuaín-átigazolás keretén belül szerezhetné vissza Bonuccit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik