Milan: Beleőrülök! Romba döntenek mindent - Maldini kifakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.19. 10:36
null
Maldini beleőrül a Milan vergődésébe (Fotó: Action Images)
Paolo Maldini szerint romba döntik azt, ami korábban felépült – már ami szeretett klubját, az AC Milant illeti. A szenvedést a klubikon sem tudja tétlenül nézni. Az olasz együttes a BL-ből kiesett, a bajnokságban tizenegyedik, a csapattal hét bajnoki és öt BEK/BL-trófeát elhódító Paolo Maldininak kínszenvedés lehet nézni a vergődést.

 

„Beleőrülök! Látom, hogyan döntik romba azt, ami korábban felépült – fakadt ki a milánóiakat huszonnégy évig szolgáló kiváló védő, Maldini. – Dühös vagyok, de nem az eredmények miatt. Tudom, milyen kemény munka van a korábbi sikerek mögött, rossz nézni, ahogy ez most a kukába megy. A vezetőség a mának él, a jövővel nem törődik.”

De vajon miben látja a zuhanórepülés okát a legenda?

„Hagyták elmenni a győztes mentalitású játékosokat, ebből ered minden. A legjobb példa Andrea Pirlóé. Ha egy edző azt mondja, nincs rá többé szükségünk, valakinek a klubnál az asztalra kellett volna csapnia, és mindenáron megtartani őt…”

Sokan a kispadon Massimiliano Allegrit váltó Clarence Seedorftól várták a megváltást, de ő sem tudott lendíteni a csapat szekerén.

„Borzasztó volt a helyzetünk, de sosem gondoltam, hogy szezon közben bárki csodát tud tenni. Clarence Seedorf nagyszerű személyiség, de edzőként tapasztalatlan, még nem ért el semmit. Kár lenne őt hibáztatni, amikor még a célok sem tiszták” – fejezte be Maldini.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik