Milan: balhé – Kessié a kora miatt nem ment át az orvosin?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.31. 14:02
Olasz sajtóértesülések szerint Franck Kessié Atalantától Milanhoz való szerződése a futballista kora miatt fulladhat kudarcba.

Noha az információt a piros-feketék egyelőre nem erősítették meg, kedden napvilágot látott a hír, miszerint a 20 esztendős, 15-szörös elefántcsontparti válogatott Franck Kessié esetében problémák vetődtek fel az orvosi vizsgálaton, ami miatt csúszik az Atalanta és a Milan közti transzfer véglegesítése.Franck Kessié esetében problémák vetődtek fel az orvosi vizsgálaton, ami miatt csúszik az Atalanta és a Milan közti transzfer véglegesítése.

Hogy pontosan mi állhat a háttérben, nem tudni, ám olasz portálok arról cikkeznek, hogy Kessié korával kapcsolatban vannak kérdések – míg ugyanis a papírjai szerint 1996 decemberében született, tehát 20 esztendős, addig a Milan orvosiján az elvégzett vizsgálatok azt sejtetik, hogy valójában idősebb, mint húsz év.

A játékos váltása néhány hete már biztosnak tűnt, úgy tudni, 28 millió eurót fizetnek a bergamóiaknak a középpályásért – ezen az összegen azonban nagyban változtathat, ha kiderül, hogy Kiessé mégsem annyi idős, mint amennyinek mondja magát…

Franck Kessié mégsem annyi idős, mint amennyinek mondja magát? (Fotó: AFP)
Franck Kessié mégsem annyi idős, mint amennyinek mondja magát? (Fotó: AFP)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik