Milan: az új tulajdonos nem költ sokat igazolásokra?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.21. 12:13
Olasz sajtóhírek szerint az élvonalbeli AC Milan labdarúgócsapatának új tulajdonosa, Li Jung-hung „mindössze” 50 millió eurót tervez költeni a nyáron a keret megerősítésére.

Miután bő egy héttel ezelőtt bejelentették, hogy a Rossoneri Sport Investment Luxembourg megvásárolta Silvio Berlusconi teljes részesedését a Milanban, mindenki arra számított, hogy a nyáron jelentősen erősödhet a milánói együttes új igazolásokkal. Ám az itáliai sajtó úgy tudja, a Li Jung-hung vezette cég előbb infrastrukturális fejlesztésekre és a költségvetés egyéb sorainak rendezésére áldoz nagyobb összeget, a nyári átigazolásokra „csak” 50 millió eurót szán.bejelentették, hogy a Rossoneri Sport Investment Luxembourg megvásárolta Silvio Berlusconi teljes részesedését a Milanban, mindenki arra számított, hogy a nyáron jelentősen erősödhet a milánói együttes új igazolásokkal. Ám az itáliai sajtó úgy tudja, a Li Jung-hung vezette cég előbb infrastrukturális fejlesztésekre és a költségvetés egyéb sorainak rendezésére áldoz nagyobb összeget, a nyári átigazolásokra „csak” 50 millió eurót szán.

Természetesen az új játékosokra fordítható összeg növekedhet a jelenlegi futballisták eladásából befolyó összeggel, ám a klubbal hírbe hozott Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) vagy Alexandre Lacazette (Olympique Lyon) szerződtetése egyre kevésbé tűnik valószínűnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik